Jogi nyilatkozat

A jelen Jogi nyilatkozat célja, hogy általános tájékoztatást nyújtson a Weboldal felhasználási feltételeiről, melyeket Ön a honlap böngészésével elfogad.

A weboldal domain-neveinek tulajdonosa Somogyi Katalin/ Zulejhka Porcelain

A Weboldal tartalmazhat más oldalakhoz kapcsolódó linkeket vagy utalásokat, de a honlap tulajdonosa az ilyen más oldalak tartalmáért nem vállal felelősséget, illetőleg nem felel az ilyen oldalak használatából eredő semmilyen kárért. Bármely más oldalhoz kapcsolódó link csupán az Internet oldal használóinak kényelmét szolgálja.

A Weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A Weboldalunkról információk kizárólag személyes használatra tölthetők le, jeleníthetők meg, vagy nyomtathatók ki. Az ily módon letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon a Weboldal látogatója továbbra is köteles feltüntetni a szerző nevét és betartani a szerzői jogra, és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseket.

A Weboldal tartalma (ideértve annak szöveges tartalmát, képi, hang- és videó anyagait is) kereskedelmi céllal és/vagy nyilvánosságra hozatal céljából – sem részben, sem egészben – nem terjeszthető, módosítható, vagy használható fel a honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A jelen Weboldal üzemeltetője számára bármilyen közlést küldő személy felelős annak tartalmáért és az abban foglalt információkért, ideértve azok valóságát és pontosságát.

Ez a Weboldal szolgáltatás a látogatók számára. A Zulejhka Porcelain bármikor – bármilyen előzetes tájékoztatás nélkül – fenntartja a jogot a tartalom törlésére, módosítására vagy kiegészítésére vonatkozóan.

Ezt a Weboldalt nem 14 éven aluliaknak szánjuk. Arra kérjük a szülőket, hogy szoftvereszközök használatával, vagy online szolgáltatások igénybevételével tegyék biztonságosabbá gyermekeik Internet használatát.

 

A Zulejhka Porcelain fenntartja a jogot, hogy a Weboldal mindenkori tartalmát bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, továbbá, hogy a Weboldal szolgáltatásait – előzetes bejelentés nélkül – megszüntesse. Amennyiben a Weboldal használati feltételeiben bármilyen változás történik, azt a jelen Jogi Nyilatkozatban – a nyilatkozat frissítése útján – közzé tesszük.

 

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása